Nieuws
<< Terug
Zomerschool voor Senioren 2018
19-07-2018
Inschrijven:
In ‘De Wipmolen’
Professor Krausstraat 71b

Vanaf 09.30 uur worden de nummertjes voor de ochtend uitgedeeld en vanaf 13.30 uur voor de middag.

Per uur worden er een aantal aanvragen afgehandeld, we verdelen per uur de kaarten die beschikbaar zijn. De beschikbare kaarten worden verdeeld over het aantal uren dat we inschrijven, het andere deel is voor de inschrijvers via mail / telefoon.

U mag voor 2 personen inschrijven maar u moet dan wel de persoonsgegevens die we altijd vragen (volledige naam, inclusief voorletters, volledig adres, geboortedatum en telefoonnummer, en een telefoonnummer voor eventuele calamiteiten, evt. bijzonderheden) meenemen. Let op ivm.nieuwe privacyregels moeten deze gegevens door de deelnemers zelf ondertekend worden. De deelnemers die inschrijven mogen dat dus niet voor bv. een vriendin doen. Bij sommige activiteiten staat er een maximaal aantal deelnemers bij, dit is dan in overleg met de locatie waar de activiteit plaats vindt.

In het programma zitten activiteiten die voor deelnemers, die slecht ter been zijn c.q. met een rollator lopen, niet geschikt zijn. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen dit niet altijd uitsluiten.

Alle info is ook vai deze link te vinden.