Nieuws
<< Terug
Openluchtvoorstelling
07-06-2019
Openluchtvoorstelling

Donderdagmiddag 20 juni wordt in het mooie park ‘Klein Veluwe’ op het terrein van de GGZ Delfland aan de Sint Jorisweg 2, Delft, een openlucht toneelstuk opgevoerd. Regisseur is Guido Jonkers. Het stuk is een Nederlandse bewerking van ‘As you like it’ van William Shakespeare.

In deze voorstelling wordt u meegenomen naar het Hof van Delft in de Gouden Eeuw. De reizende toneelgroep ‘De Gouden Bent’ maakt zich op om ‘As you like it’ op te voeren.Daarin verbant ene hertog de andere in een dramatische broedertwist. De hertog en zijn volgelingen ontsnappen naar het woud der verbeelding (in de volksmond ’t Woud), waar zij leven als een Robin Hood-achtige vogelvrije bende. Het woud leeft op onder de vele liefdesperikelen, gevechten, verzoeningen en filosofische debatten en bizarre narrenstreken. Als de jonge Karel van Mander (beroemde 17e-eeuwse Delfts wandtapijt-ontwerper) en zijn vrouw ook nog worden overvallen op doortocht, dan zijn de rapen echt gaar. Deze komedie staat bol van muziek en zang, spanning en sensatie.
Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden met zo’n 20 spelers, met muziek gecomponeerd door Guus Westdorp, de pianist die de deelnemers aan de zang workshop van de laatste winterschool voor senioren op zo’n schitterende manier heeft begeleid.
Op donderdagmiddag 20 juni is er een extra voorstelling in gelast voor senioren die - om wat voor reden dan ook - 's avonds liever niet (meer) de deur uit willen. Er geldt die middag voor leden van KBO en PCOB en de deelnemers van de zomer- en winterschool voor senioren een kortingstarief van € 12,50. En als extraatje is die middag koffie en appeltaart verkrijgbaar voor slechts € 2,95.

Kaarten
De gewone prijs van een toegangskaart bedraagt € 15,-- . Maar leden van de KBO-PCOB en deelnemers aan de zomer- winterschool van de SSBO betalen € 12,50 per kaart. Toegangskaarten bestelt u d.m.v. het overmaken van genoemd bedrag op bankrekeningnummer NL22 INGB 0006 8797 37 t.n.v. STG Samenwerkende Bonden van Ouderen Delft, onder vermelding van uw naam en het aantal gewenste kaarten. Gaarne bestellen voor 15 Juni a.s. De kaarten liggen dan gereed bij de entree.